Елемент додано до Вибраного

Грантова програма в Міжнародному Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві. Напрямок навчання – Логістика (спеціалізації: Гуманітарна логістика;Транспортна безпека; Логістика в авіації, Управління ланцюгами поставок в автомобільній промисловості).

Терміни реєстрації абітурієнтів на навчання:

  • до 31.07.2020 – для абітурієнтів, які мають знання польскої мови нижче рівня В1, або раніше не вивчали польську мову;
  • до 31.08.2020 – для абітурієнтів, які мають знання польскої мови на рівні В1;

Коротко про грантову програму:

  • Знижка на навчання – 40% від 4 семестру;
  • Оплачувані 3-місячні стажування для перших 200 осіб у найкращих роботодавців Нижньої Сілезії, які повністю готують до професії (оплата стажування мін. 3500 PLN/міс. (815 EUR));
  • закордонні стажування для перших 60 осіб у провідних компаніях Німеччини, Франції та США (мін. 5300 PLN/міс. (1230 EUR));
  • Можливість участі в програмі міжнародного студентського обміну Erasmus +, протягом 1-2 семестрів, в Франції, Нідерландах, Литві, Португалії, Чехії, Словаччині, Німеччині, Туреччині, Болгарії, Угорщинї) Учасники програми Erasmus + отримують стипендії в розмірі від 400 до 600 EUR/міс..
  • Додатково найкращі студенти можуть отримувати стипендії за успіхи в навчанні (Стипендія ректора, для найкращих та стипендія канцлера).

Більше інформації про спеціальність ЛОГІСТИКА в Міжнародному Університеті Логістики і Транспорту у Вроцлаві ви можете дізнатися за посиланням.


Інформації про Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві та процес вступу – ви можете отримати за посиланням, або за контактами:

Viber: +380935645656

Whatsapp: +48739467852

Email: studyforyougroup@gmail.com

або написавши нам

Facebook: https://www.facebook.com/studyforyou.info

Instagram: https://www.instagram.com/studyforyou_info/